Grond,- Wegen, en Waterbouw

Grondbouw
Een project slaagt pas bij een degelijke ondergrond. Goed grondwerk staat dan ook niet voor niets aan de basis van elk project. B&L Infra B.V. beschikt over jarenlange ervaring op dit gebied. U kunt ons inzetten voor het graven van watergangen, bouwrijp maken van terreinen, het ophogen en afvoeren van de vrijkomende grond, het aanleggen van drainage en vele andere grondwerken.
Lees verder »

Bestrating

B&L Infra B.V. is gespecialiseerd in het aanbrengen van alle soorten bestratingen. Wij zijn gespecialiseerd in het bestraten van complete woonwijken, bedrijfsterreinen maar ook voor tuinbestrating, sierbestrating en opritten kunt u bij ons terecht.
Lees verder »

Riolering

Goede rioleringssystemen zorgen ervoor dat het regen- en afvalwater zonder overlast en op de juiste manier wordt afgevoerd. B&L Infra B.v. is sterk in het aanleggen, vervangen en onderhouden van rioleringssystemen en bestratingen.
Lees verder »

Betonwerk

Het realiseren van betonwerken behoort ook tot de diensten van B&L Infra B.V. Wij kunnen middelgrootte en kleinschalige betonwerken op een vakkundige wijze voor u uitvoeren. Voorbeelden van onze werkzaamheden zijn wasstraten aanleggen, (vloeistofdichte) vloeren aanbrengen, steigerconstructies aanbrengen, kerbstones realiseren en kademuren realiseren.
Lees verder »

Particulier

B&L Infra B.V. werkt ook regelmatig voor particulieren. Denk hierbij aan aanleg of renovatie van uw nieuwe of bestaande tuin.
Lees verder »

Neem contact met ons op
of vraag direct een offerte aan!

Telefoon
06 - 537 158 38

E-mailadres
info@bl-infra.nl

© 2018 - 2021 / B&L Infra
Webdesign: OK-Design